Speciale Projecten:

De gudsekop, een klein skûtsje van 100 jaar oud.

Van een 40 jaar oud katoenen zeil heb ik een aantal dingen gemaakt die op het reünie weekend geveild werden. Waaronder het gasten boek, zit kussen van het zeilteken en een aantal tassen.

De tas van Terry

Terry, onze eerste stuurman, bleef voor zijn verlof in de carieb om te gaan kite surfen. Hij wilde daar verschillende surf spot bezoeken, dus veel heen en weer reizen met nogal veel verschillende tassen. Niet handig dus om veel te reizen met 4 verschillende tassen. Ik heb voor hem een tas op maat gemaakt. Precies groot genoeg voor kite board, kite, kleding en foto-tas.

De tassen van Alida

Alida had nog een oud katoenen zeil in de schuur liggen, het had al dienst gedaan als afdekking voor het lekkende dak van  het kippen hok. Maar na de reünie van de Gudsekop had ze wat andere mogelijkheden gezien wat ik met zeilen kan doen.

Inmiddels heb ik al 2 boodschappentassen voor haar gemaakt en zijn we voor haar dochters nog iets anders aan het bedenken.

Op maat gemaakte laptop tas: Voor een verjaardag van een vader heb ik een laptop tas gemaakt van oud katoen tuig. met initialen en coördinaten van zijn eigen huis erop.

Fancy useless knots: Voor alle soorten sier knopen kunt u ook bij mij terecht.

Ingelijste zeilnummers: Dit oude 16m2 zeil met zeil nummer 1181 is mijn eerste zeilboot geweest. Voor het” goeie oude tijd gevoel” heb ik hem in een brede zwarte lijst ingelijst en staat hij als prikbord in mijn atelier.

Mapje voor Zeevaart Papieren

Voor als ik zelf aan het reizen ben is dit een heel erg handig mapje voor mijn papieren. Zo groot dat mijn monsterboekje erin past en dan nog zoveel ruimte overblijft, dat ook mijn pasport en nog wat papieren, ticket wat geld er ook nog in passen. Sluiting heel simpel met wat klittenband en er kan niets uitvallen en je hebt altijd alles bij de hand.